Tommy Ebben

Tommy

GITAAR/BAS/SONGWRITING

Lesdag: dinsdag

Toen ik tien jaar oud was, werd ik verliefd op de gitaar en op muziek in het algemeen. Die liefde ben ik nooit verloren en het overbrengen van die passie op anderen vind ik een van de mooiste dingen die er is. 

Ik ben inmiddels zo’n tien jaar actief als professioneel muzikant op podia in binnen- en buitenland. Ik treed onder meer op als singer-songwriter onder mijn eigen naam en met mijn exotic rock & roll-band Komodo. 

Al lange tijd geef ik gitaar- en basles. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde. Mijn specialiteiten zijn (classic) rock en fingerpicking, maar ik heb een zeer brede muzikale interesse. Van moderne Top 40 tot old school country, van akoestisch tot metal. Ik kan je helpen met je eerste akkoorden en melodieën, het spelen van je favoriete liedjes, of je op weg helpen met toffe solo’s, dikke riffs en improvisatie. O ja, ik help je ook graag met het schrijven of arrangeren van je eigen nummers!

Maar het allerbelangrijkste is plezier hebben. Muziek is vooral heel erg leuk en bovendien leer je sneller wanneer je gemotiveerd bent! Daarom kijk ik ook altijd naar de wensen van de leerling en moedig ik iedereen vooral aan om met eigen suggesties te komen; welke liedjes wil jíj́ leren?

Ik wil een proefles