Aanbod

zangles

De meeste mensen zingen weleens: of dat nu thuis onder de douche is of op een podium, iedereen kan zingen! Mede dankzij programma’s als ‘The Voice of Holland’ is zingen nog populairder geworden. Popschool Leerdam biedt zanglessen aan, die geschikt zijn voor alle soorten niveaus. Van absolute beginner tot gevorderde, onze docenten hebben ruime ervaring en passen hun lessen aan op de wensen van de leerling. Een aantal keer per jaar is het mogelijk om al het geleerde in praktijk te brengen en te laten zien aan familie en vrienden. Klinkt dit je als muziek in de oren?

gitaarles

Wil jij gitaar leren spelen? Of speel je het al, maar wil je techniek verbreden? Dat kan bij Popschool Leerdam. Onze docenten hebben ruime kennis van alle benodigde ingrediënten om een goede gitarist te worden. Zij leren je o.a. akkoorden, toonladders, improviseren, begeleiden en soleren en geven les in alle stijlen. Of je nou rock, pop, blues, reggae of jazz wil leren spelen, alles kan! Geef je op voor een proefles en speel binnen de kortste keren mee met jouw favoriete muziek.

basgitaar les

Wil jij basgitaar (leren) spelen? bij Popschool Leerdam kan dat ook! Of je nu een beginnende of ervaren bassist bent, de lessen worden aangepast op jouw niveau. Onze docenten geven les middels verschillende methodes en zorgen ervoor dat je de oefeningen ook gelijk in praktijk kunt brengen. Geef je op voor een proefles en laat je inspireren door onze docenten!

drumles

Popschool Leerdam biedt je de mogelijkheid om in een ontspannen en leuke sfeer de fijne kneepjes van ‘het vak’ te leren. De lessen worden in principe individueel gegeven, maar duolessen zijn ook mogelijk. Tijdens de lessen worden er diverse onderdelen behandeld, zoals techniek, noten lezen, improvisatie, onafhankelijkheid, sound en play along. Ook wordt er aandacht besteedt aan verschillende drumstijlen en methodes. Afhankelijk van je muzieksmaak en ambitie, maken we een lesplan. Nieuwsgierig geworden? Kom langs en geef je op voor een proefles en speel binnen de kortste keren mee met jouw favoriete muziek.

pianoles

Wil je piano/keyboard leren spelen of ben je er even tussenuit geweest en wil je de draad weer oppakken? Wil jij je techniek verbeteren, meespelen met liedjes? Of juist lekker bezig zijn met verschillende sounds om je te kunnen manifesteren in een band? Bij Popschool Leerdam ben je aan het goede adres. Onze ervaren docenten leren je de kneepjes van het vak of frissen je geheugen weer op. Schrijf je in voor een proefles!

zanggroep

Bij Popschool Leerdam heb je de mogelijkheid om deel uit te maken van een zanggroep! Of je nou ervaren bent of een absolute beginner, je bent meer dan welkom! Onze docente zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar ei kwijt kan. Zing met meerdere mensen de grootste hits: Top40DanceclassicsDisco… alles komt voorbij! Om vervolgens, na flink oefenen, het geleerde in de praktijk te brengen tijdens één van de concerten die Popschool Leerdam jaarlijks organiseert. Enthousiast geworden? Geef je nu op!

bandcoaching

Bij Popschool Leerdam volg je bandlessen met andere bandleden. Onder leiding van een ervaren docent werk je toe naar een optreden. Je leert samenspelen met anderen en werkt aan je performance en techniek. De cursus is geschikt voor gitaristen, zangers/zangeressen, saxofonisten, toetsenisten (piano/keyboard), drummers, bassisten en percussionisten. We proberen de bandjes op niveau in te delen. Ook mensen die elders les hebben kunnen zich opgeven. Als je al les hebt bij Popschool Leerdam krijg je een mooie korting.